Glamping op de boerderij

Glamping op de boerderij

Glamping op de boerderij in Nederland!

Met het nieuwe jaar in zicht, beginnen we ook langzaam weer met  plannen maken voor de vakanties van 2018. Heb jij al een idee waar je de meivakantie en/of zomervakantie door gaat brengen? Of ben je wellicht nog op zoek naar een suggestie voor een heerlijk weekend weg in het voorjaar, met Pasen, Hemelvaart of Pinksteren? Misschien is glamping in ons eigen land een leuk idee!

Onlangs kwam ik uit bij FarmCamps. Een heel tof concept voor luxe kamperen bij diverse  boerderijen in Nederland. Dat wil ik hier dan ook graag met je delen.

Natuur, dieren en een vleugje luxe

Hou je van een vakantie  in eigen land, ben je het liefst omringd door de natuur en op zoek naar een mogelijkheid voor de kinderen om lekker met dieren bezig te kunnen zijn? Koeien melken, pony’s verzorgen, dieren voeren en knuffelen,  het is allemaal mogelijk tijdens je verblijf op één van de gastvrije boerderijen.  Mag het daarnaast ook nog een beetje luxe zijn? Dan zit je hier hélemaal goed!

Farmcamps-'t LooveldFarmCamp_kids_ponyrijden

Via FarmCamps kan je namelijk  vakantie vieren op  mooie boerderijen in bijna alle Nederlandse provincies! En dat is dus niet zomaar vakantie vieren… Je hebt hier keuze uit verschillende soorten fantastische, luxe ingerichte tenten van alle gemakken voorzien. Glamping op de Nederlandse boerderij, hoe leuk is dat?!

FarmCamps_interieur_aFarmcamps_interieur_b

Relaxen in je hangmat

Geniet van het heerlijke buitenleven waarbij niets moet en alles mag. Drink in de ochtend je kopje koffie met uitzicht over de weilanden. Trek er  op uit om de mooie omgeving te verkennen en dommel bij thuiskomst weg in de hangmat bij je tent. Relax ‘s avonds bij de warmte en gezelligheid van de buitenhaard, terwijl de kinderen de dieren een goede nacht wensen en zich ondertussen ook alweer verheugen op een nieuwe dag vol avontuur.

Spreekt dit je aan? Neem dan zeker een kijkje op de website van FarmCamps en laat je inspireren! Wie weet hoef jij niet verder meer te zoeken naar een vakantie-idee voor komende zomer!

Foto’s: FarmCamps

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.