Cadeautip: Geef eens een weekendje weg

Cadeautip: Geef eens een weekendje weg

Een weekendje weg naar hotel of bungalowpark is altijd een leuk idee!  Weer even op adem komen en bijtanken.  Wie wil dat nu niet?

Op zoek naar een leuke aanbieding

Onlangs heb ik zelf gebruik gemaakt van een hele mooie aanbieding  via  weekendjeweg.nl. Het bracht mij bijvoorbeeld naar de mooie stad Leeuwarden. Nu de feestdagen in aantocht zijn,  ben je misschien zelf ook nog wel op zoek naar een mooi cadeau. Daarom wil ik graag deze tip en natuurlijk ook mijn persoonlijke beleving van Leeuwarden even met je delen. Elk jaar ga ik met een vriendin een weekend op pad, omdat we elkaar door de afstand helaas veel te weinig zien door het jaar heen. We zochten naar een leuke aanbieding (het krentje in de pap natuurlijk) en het gezegde “zoekt en gij zult vinden” klopte helemaal. Zo stapten we laatst dus in de trein richting het noorden, met de gezellige stad Leeuwarden als bestemming.  We hebben voor een minimaal bedrag een perfect hotel gevonden in het centrum van de stad en ook de treinkaartjes en het uitstekende ontbijt waren bij deze prijs inbegrepen. Wat wil je nog meer? Onze keus  viel op Leeuwarden, maar natuurlijk is er ook volop keuze in andere steden, al dan niet met treinreis inbegrepen. Een verblijf op een  bungalowpark aan de kust of in de natuur op de Veluwe of in Drenthe, behoren ook tot de mogelijkheden. Wat je ook zoekt, op deze site kun je meer dan genoeg mogelijkheden vinden voor een geslaagd reisje. En mocht je  nog niet precies weten wat je wil: cadeaukaarten zijn ook te koop! Handig toch?

Leeuwarden: Een pareltje in het noorden

En zo ben ik  dus in het gezellige en sfeervolle Leeuwarden beland. Ik kan je deze stad echt aanbevelen. Een heerlijke compact stadscentrum met veel leuke boetiekjes en een scheve toren, weliswaar niet die van Pisa, maar wel “De Oldehove”. Het Fries Museum is ook een aanrader om te bezoeken. Er zijn vele interessante tentoonstellingen, waaronder in 2018 de tentoonstelling “Escher op Reis” van de oorspronkelijk uit Leeuwarden afkomstige kunstenaar M.C. Escher. Leeuwarden-b In 2018 is Leeuwarden de culturele hoofdstad van Europa. Hierdoor zullen er het komende jaar vele extra activiteiten georganiseerd gaan worden. Het programma vind je hier. En natuurlijk smaakt het bekende Fryske Sûkerbôle natuurlijk nergens zo lekker als hier! Na heerlijk rondgeslenterd te hebben door de stad, bestel je dit heerlijke suikerbrood bij je drankje:   zoet, maar niet te weerstaan zó lekker! Kortom: Leeuwarden is dus zeker een stad om komend jaar eens te overwegen als stedentrip. Wie weet heb jij je cadeau gevonden!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.