Disclaimer

Disclaimer

Het onderstaande is van toepassing op de website Oysters-and-footprints.nl. Door deze website te bezoeken, ga je akkoord met deze disclaimer.

De informatie die te vinden is op deze website wordt met zorg samengesteld en gepubliceerd. Het is mogelijk dat gepubliceerde artikelen feitelijke onjuistheden bevatten of onvolledig zijn. Aan de inhoud van Oysters-and-Footprints.nl kunnen geen enkele rechten ontleend worden. Oysters-and-Footprints.nl kan op geen enkele manier aansprakelijk worden gesteld voor directe of indirecte schade die het gevolg zijn door het gebruik van Oysters-and-Footprints.nl. De informatie op deze website kan ook op elk moment gewijzigd worden door de auteur. Tevens is Oysters-and-Footprints.nl niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen word en aanvaard ook hiervoor geen enkele aansprakelijkheid.

Op Oysters-and-Footprints.nl zullen ook artikels gepubliceerd worden waarin ik producten of diensten al dan niet aanbeveel. Dit kan gaan om producten welke ik op eigen initiatief heb gekocht, echter soms sturen bedrijven producten of krijg ik de kans om gebruik te maken van een dienst in de hoop dat ik hierover zal schrijven.
Ook in deze laatste situaties zal ik zo eerlijk mogelijk schrijven over wat ik van een product vind. Eerlijkheid vind ik een belangrijk aspect en daarom hecht ik er ook veel waarde aan dat de reviews op Oysters & Footprints betrouwbaar zijn.