Oyster’s Specials

Oyster’s Specials

Oyster’s Specials: Op zoek naar pareltjes..

Bestemmingen die een spotlight verdienen, dat zijn Oyster’s Specials. Je vindt hier uitgewerkte reisvoorstellen van bijzondere bestemmingen met veel tips, ideeën en hotspots.

Ik zoom graag verder in op deze schitterende pareltjes. Wat is nu een mooie route, wat zijn leuke logeer-adresjes, welke vlucht kan ik het beste kiezen, welk strand mag je niet overslaan en waar kan ik die overheerlijke gerechten uit de lokale keuken proberen ..

Kortom: alles wat je graag wil weten over je volgende bestemming tref je hier aan, want ik vind niets mooier dan  al mijn opgedane inspiratie en kennis met je te kunnen delen!

Onder Oyster’s Specials zal ik dan ook een aantal volledig uitgewerkte reizen publiceren als suggestie. Reisvoorstellen waar je jouw eigen pareltjes uit kunt pikken wanneer je van plan bent naar een bepaalde bestemming te reizen. Of misschien wil je de  reis wel in zijn totaliteit gaan maken… Dan is het nog een kwestie van reserveren, je koffers pakken en gaan.. Waarvoor je ook kiest: doe er je voordeel mee!